Vakantiehuizen Zweden

Vakantiehuizen Zweden

Vakantiehuizen in Zweden zijn een van de aantrekkelijke accommodaties om tijdens de vakantie in te verblijven. Dit komt onder meer door de vele mogelijkheden, die er geboden worden. Er kan gekozen worden voor een knus vakantiehuis voor het gezin aan de kust of in het bos of een van de vakantiehuizen in Zweden, die geschikt zijn voor grote groepen personen en in allerlei vormen beschikbaar zijn. Mogelijkheden genoeg dus om het perfecte vakantiehuis te vinden.

Aanbod van vakantiehuizen in Zweden

Er is meer dan voldoende aanbod van vakantiehuizen in Zweden, die zowel rechtstreeks van een particulier kunnen worden gehuurd als van een reisorganisatie. De ligging van vakantiehuizen is over het algemeen in een natuurlijke omgeving zoals in de bossen, maar ook aan de kust en verspreid over de eilanden van Zweden is er een leuk en divers aanbod te vinden. De vakantiehuizen in Zweden kunnen het hele jaar door geboekt worden, want ook in de winter heeft Zweden van alles te bieden op het gebied van wintersportactiviteiten. Vakantiehuizen in Zweden kunnen gelegen zijn op een vakantiepark, maar ook geheel vrij.

Advertenties van onze partners

Houten vakantiehuizen in Zweden

Zweden staat natuurlijk bekend om de houten huizen en dat geldt ook voor veel van de vakantiehuizen. Houten bungalows die beschikken over alle faciliteiten kunnen bijvoorbeeld via SNP, als partner van de ANWB, geboekt worden. Een deel van de vakantiehuizen, dat via deze reisorganisatie wordt aangeboden is gelegen op het vakantiepark PAN Parks Accommodaties in de plaats Dalarna en naast een van de nationale parken in Zweden.

Allemansrecht en vakantiehuizen in Zweden

In de vrije natuur van Zweden geldt het zogenaamde allemansrecht en er zijn dan ook vakantiehuisjes midden in de bossen, die door wandelaars gebruikt kunnen worden om te overnachten. Deze vakantiehuizen in de vorm van houten blokhutten kunnen niet vooraf gereserveerd worden. Voor een wandelvakantie in Zweden, die via Labyrinth geboekt kan worden wordt er ook gebruik gemaakt van dit type hutten om te overnachten. De hutten beschikken over basisvoorzieningen als bedden, kookgerei, een waterput en een plaatsje, waar een kampvuur gemaakt kan worden.

Vervoer naar Zweden in Zweden

Om een van de geboekte vakantiehuizen te bereiken kan er voor verschillende wijzen van vervoer worden gekozen. Een snelle manier om Zweden te bereiken is natuurlijk per vliegtuig, maar met de auto zijn er ook mogelijkheden. Wie met de auto naar een van de vakantiehuizen in Zweden gaat, kan via één of twee bruggen Zweden bereiken of via de ferry.

Offerte vakantiehuis Zweden? Klik hier