Camping Zweden

Camping Zweden

Zweden bestaat voor een groot deel uit schitterende natuur en biedt dan ook alle gelegenheid om de vakantie op een van de campings in de natuur in Zweden door te brengen. Families met kinderen kunnen terecht op een kindvriendelijke camping in Zweden, waar allerlei activiteiten worden aangeboden en senioren kunnen bijvoorbeeld de voorkeur geven aan een camping, waar rust en natuur de sleutelwoorden zijn.

Campingaanbod in Zweden

Zweden is bij uitstek het land om te kamperen en dat kan onder meer in een tent op de camping of in een caravan, maar er zijn ook leuke campings, die blokhutten ter beschikking stellen aan de campinggasten om als accommodatie te dienen. Er zijn campings in Zweden die aan een meer gelegen zijn, zodat er ook op en aan het water activiteiten kunnen worden ondernomen. Een voorbeeld van een dergelijke camping in Zweden is Camping Johannisholm. Deze camping is geschikt voor families met kinderen en ligt aan het meer van Örklingen en beschikt over een privé zandstrand. Via Labyrinth is het mogelijk om een vakantie naar deze camping in Zweden te boeken. Deze reisorganisatie biedt overigens ook vakantiereizen aan naar het noordelijk gelegen Lapland nabij de poolcirkel.

Kanotocht in Zweden

Dat Zweden een afwisselende natuur heeft waar wandelen en fietsen onderdeel van de vakantie kunnen uitmaken is bekend, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om een kanotocht te maken door de prachtige natuur in Zweden in combinatie met kamperen in de vrije natuur. SNP is een reisorganisatie die een dergelijke kanotocht aanbiedt en waarbij de vakantie in Zweden begint en eindigt met een overnachting op de camping in Sandvikgarden. De kanotocht voert langs schitterende plekjes en overnachten tijdens de kanotocht gebeurd in de vrije natuur afwisselend op eilandjes en aan de rand van dorpen.

Keuze voor een camping in Zweden

Bij het maken van een keuze voor een verblijf op een van de campings in Zweden, kan de camping afgestemd worden op de activiteiten, die men tijdens de vakantie wenst te ondernemen. Een camping aan een meer biedt mogelijkheden om te zwemmen, vissen en watersporten te ondernemen. Wie lange wandelingen wil maken tijdens de vakantie in Zweden kan een keuze maken voor een camping, die nabij wandelgebieden is gelegen, zodat direct vanaf de camping in Zweden de wandeling gestart kan worden. Er zijn georganiseerde reizen naar campings in Zweden, die dus via Labyrinth en SNP geboekt kunnen worden, maar het is ook mogelijk om zelf een camping in Zweden te selecteren en daar een beschikbare accommodatie zoals een stacaravan of blokhut te boeken.

Offerte camping Zweden? Klik hier